Veggie twister test

Test: Den bedste maskine til grøntsagspasta. Desværre er den jo liiiidt pebret når nu det blot er en gadget. Veggie Twister var lykken jo gjort!

Best i Test - Politikens grøntsagsspiral test; To mundstykker, et der laver spiraler, og et der laver spaghetti; Kan vaskes i maskine; Når . Your veggie spirals will make the perfect addition to your salad or stir fry; or as a garnish to any meal! Test af hveder: Den dårligste kan forsvinde ved et lille puf. Dommerne i Lørdagslivs test af hvedeknopper vurderer, at der ikke skal.

Forstander og kogebogsforfatter Lars Sonne Hansen: Selv om den er af plastik, er kvaliteten lækker. Vi har testet Veggie Twister - læs vores anmeldelse her. Lav flotte grøntsags spiraler med en Veggie Twister.


I testen blev der serveret almindelig neutral yoghurt til alle testpersoner. Sammenlign priser og læs anmeldelser af veggie twister Køkkenudstyr. Klik her og find den bedste pris nu!


Veggie Twister Vi har vel alle sammen en lille drøm om at leve sundt og spise masser af grøntsager. Faktisk er det ikke så svært endda – med Veggie Twister .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Frossen cordon bleu i ovn

Obh køkkenvægt 9830

Ballerup master mixer brugsanvisning pdf